Euvgenia Parakhina genegeerd door RTL 5-baas

Euvgenia Parakhina vindt het pijnlijk dat ze bij de lancering van Wendy van Dijks tijdschrift is genegeerd door RTL 5-baas Paul Cormont. Dat vertelt ze in weekblad Weekend. Cormont ontsloeg Parakhina telefonisch als jurylid van So You Think You Can Dance. Bij Van Dijks feestje zag ze hem voor het eerst weer. “Ik had verwacht dat hij naar mij toe zou komen, maar ondanks dat ik netjes gedag zei, deed hij dat niet. Daarom ben ik zelf op hem afgestapt“, geeft de voormalig danseres aan.

Parkhina sprak Cormont aan. “Ik heb heel duidelijk gezegd dat ik het erg vind en dat hij mij heel veel pijn gedaan heeft, en dat ik het heel fijn zou vinden als we het kunnen uitspraken.

Dat gaat binnenkort gebeuren. “Ik heb met hem afgesproken dat we in januari samen gaan zitten. Ik wist niet dat ik zó sterk kon zijn, door zelf op hem af te stappen en hem dit te zeggen.”

Dat Parakhina telefonisch ontslagen is, vindt ze cru. “Ik heb alleen dat ene telefoontje gekregen en daarna heeft RTL niets meer van zich laten horen. Ik vind het pijnlijk, heel pijnlijk. Ik was heel erg verdrietig.

RTL bekijkt dit niet vanuit het menselijk oogpunt, maar voor mij is het belangrijk dat ik een normaal gesprek met RTL krijg waarin ik uitleg en redenen hoor, waardoor ik het voor mezelf kan afsluiten. Ik wil het gewoon uitgesproken hebben.

Parakhina, die een kind heeft met RTL 4-programmacoördinator Jeroen Jorna, is volgens RTL 5 ontslagen omdat de Vlaamse omroep VTM een extra Vlaming in de jury wilde hebben.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen