Tv-recensent Voller vindt bank Jinek ‘spuuglelijk’

Geplaatst op Wed 07 Jan 2015 om 12:43

Net als veel anderen, is ook tv-recensent Marcel Peereboom Voller van de grootste krant erg kritisch over het decor van de dagelijkse late night-show van Eva Jinek. Dat schrijft hij in De Telegraaf. Voller vindt dat de show inhoudelijk ‘voor elkaar’ was, “maar om tot de inhoud te komen, moesten kijker én regisseur een horde nemen. Op de spuuglelijke en kennelijk ongemakkelijk zittende bank zagen we het rijtje Jojanneke van den Berge en Yvon Jaspers, met er tussenin Hans Spekman.

Het was geen porem, vindt Voller. “Daar zat voor de regie het probleem: hoe maak je daar een totaalshot van? Lelijke bank, kekke vrouwen, sjofele man. Alle hoeken werden uitgeprobeerd, maar het plaatje wilde niet kloppen.”

Het gaat vooral om de inhoud, stelt Voller, “maar de verpakking de boodschap écht in de weg staat, dan heb je als politicus een probleem.

Overigens heeft Voller nog wel één verbeterpuntje voor presentatrice Eva Jinek: “Misschien zat Eva Jinek wat té gretig op de bok.
17 Reacties op “Tv-recensent Voller vindt bank Jinek ‘spuuglelijk’”


 1. Jean

  Ik vind het juist een mooie bank.

 2. BRK

  Banken in televisieprogramma’s, nooit doen. Helemaal bij zo’n bank die rond loopt zoals deze is het geen gezicht, omdat je als gast niet weet hoe je moet zitten (zie Hans Spekman). Het lijkt haast wel een persoonlijk dingetje te worden, want in bijna al die talkshows van Eva Jinek zitten de gasten op een bank. Het bevordert ook niet bepaald de discussie tussen de gasten onderling, omdat ze zo naast elkaar zitten. Dat is heel onhandig praten, omdat je dan geneigd bent naar elkaar toe te draaien, wat er op beeld weer niet goed uit ziet.

 3. Mj15

  Mijn hemel zeg, is het vandaag Eva Jinek dag, beste MC. Is al het 5de artikel in kort tijdsbestek waarin Eva afgezeikt wordt. (sorry voor dit woord, maar kan niets anders bedenken).

  en die Marcel Peereboom Voller, wat is dat toch een triest figuur zeg. Nog nooit kunnen “betrappen” op een positieve recensie. Het zal je baan maar zijn, om telkens negatief te zijn.

 4. juultje

  Ze zat gisteren met haar hele feesttafel bloot!Dit kan je toch niet meer serieus nemen?Kom op mensen.

 5. Top

  @juultje,

  Dan heb je meer gezien als ik.

 6. omeharm

  Bij dat laatste item over voetbal met Viggo Waas kon je duidelijk zien dat het haar totaal niet boeide. Ze lachte soms wat schaapachtig mee. Wat ze nu precies wil weten van haar gasten is me nog steeds een raadsel.

 7. Jeroen

  Ja al lekker twee dagen die ijskoude jinek bashen. Leuk!

 8. Tjonge

  Werkelijk, is nu zelfs de mening over de kleur van de bank al nieuws?

 9. omeharm

  @Tjonge
  Is toch dodelijk, wanneer je een talkshow presenteert op tv en alles wat je teweeg brengt is dat men klaagt over een bank. Bank veroorzaakt meer ophef dan de briljante interview capaciteiten van de geniale Eva Jinek.

  Doet ze dan misschien toch iets verkeerd?

 10. Johannes

  Die Peeren aan die Boom zijn echt altijd zuur. Dat die man nog werken mag zeg. Hij is altijd negatief, altijd, over alles.

 11. Marc

  Zo’n bank is vreselijk onhandig. Laat dan op zijn minst Jinek aan een tafel zitten en de rest op een bankje of stoelen, zoals in de US. Maar dat gaat net wat te ver natuurlijk.
  Verder is het geluid erg slecht van Jinek, maar dat valt me bij Pauw ook altijd al op. Het is net of er een stof of bladzuiger op de achtergrond bezig is. Zeker als er stiltes vallens is dat geluid irritant aanwezig.

 12. anonymous

  Ik vind Eva spuuglelijk.

 13. variabel

  Die bank is inderdaad echt miserabel. Vreselijk om dat in een vraagshow te zetten. Kijk hoe de mensen gaan zitten. Niet te geloven! Waarom geen stoelen, krukken, tuinstoelen of zitzakken. Nouja, ‘t is maar ‘n hint.

 14. Herman

  Het blijft een le-LIJK Tsjechisch wijfje die Eva Jankert….

 15. me

  Weg met die bank!

 16. Feestbeesten Post

  wat is er met Eva gebeurd ziet er ook niet meer uit en zo onzeker ook komt ze over !

 17. anonymous

  Mediacourant is ook laf.
  Doen ook aan zelfcensuur.
  Als je het woord m.slim gebruikt in een gewone nette zin wordt
  de reactie niet geplaatst.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.