SBS 6 vindt Rob Geus nog steeds geloofwaardig

SBS 6 heeft het vertrouwen in Rob Geus niet verloren, nu hij is ‘ontmaskerd’ door het verborgen cameraprogramma Rambam op NPO 3. Dat laat de tv-zender vandaag weten in De Telegraaf. Volgens Rambam is een keurmerk zo ongeveer te koop bij Geus. “Rob Geus is al vele jaren werkzaam als presentator voor SBS en dit doet hij naar onze volle tevredenheid. Hij heeft daarvoor veel goed werk verricht en zijn geloofwaardigheid daarin ruimschoots bewezen“, laat SBS echter weten in een reactie.

Dat Geus nu een eigen keurmerk verkoopt naast het ‘gratis’ keurmerk van De Smaakpolitie, vindt SBS 6 geen probleem. “Het staat hem immers vrij om ook buiten het programma gebruik te maken van zijn expertise.

Een restaurant dat enkele jaren geleden geen keurmerk kreeg in De Smaakpolitie, heeft meegewerkt aan een verborgen camera-actie van Rambam. Ze brachten het restaurant terug in de staat waarin het toen verkeerde en lieten Geus opnieuw komen.

Geus was er nu niet namens De Smaakpolitie, maar namens zichzelf. Hij verkoopt voor duizenden euro’s ook een eigen commercieel keurmerk. Nu het restaurant geld op tafel legde, deelde Geus wél een keurmerk uit.

Rambam is vanavond om 22.00 uur te zien op NPO 3.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen