SBS 6 vindt Rob Geus nog steeds geloofwaardig

Geplaatst op wo 07 jan 2015 om 13:03

SBS 6 heeft het vertrouwen in Rob Geus niet verloren, nu hij is ‘ontmaskerd’ door het verborgen cameraprogramma Rambam op NPO 3. Dat laat de tv-zender vandaag weten in De Telegraaf. Volgens Rambam is een keurmerk zo ongeveer te koop bij Geus. “Rob Geus is al vele jaren werkzaam als presentator voor SBS en dit doet hij naar onze volle tevredenheid. Hij heeft daarvoor veel goed werk verricht en zijn geloofwaardigheid daarin ruimschoots bewezen“, laat SBS echter weten in een reactie.

Dat Geus nu een eigen keurmerk verkoopt naast het ‘gratis’ keurmerk van De Smaakpolitie, vindt SBS 6 geen probleem. “Het staat hem immers vrij om ook buiten het programma gebruik te maken van zijn expertise.

Een restaurant dat enkele jaren geleden geen keurmerk kreeg in De Smaakpolitie, heeft meegewerkt aan een verborgen camera-actie van Rambam. Ze brachten het restaurant terug in de staat waarin het toen verkeerde en lieten Geus opnieuw komen.

Geus was er nu niet namens De Smaakpolitie, maar namens zichzelf. Hij verkoopt voor duizenden euro’s ook een eigen commercieel keurmerk. Nu het restaurant geld op tafel legde, deelde Geus wél een keurmerk uit.

Rambam is vanavond om 22.00 uur te zien op NPO 3.
8 Reacties op “SBS 6 vindt Rob Geus nog steeds geloofwaardig”


 1. dre

  Alles wat pulp is vinden ze leuk , onze nationale pulp zender.

 2. kampie (de echte)

  Haha, een ongeloofwaardige zender vindt Rob Geus geloofwaardig. Wat een anti-reclame voor deze man.

 3. Mj15

  Haha, dat SBS toch.

 4. Bas van Stapelberg

  Deze Tokkie zender kent geen enkele schaamte, dus ben ik niet verbaasd.

 5. Anja

  Ach ja natuurlijk wat kunnen ze ook anders zeggen.

 6. Owen

  Gewoon oplichterij dit.

 7. variabel

  Wat is dit toch ongelooflijk interessant! De Geus, smaakpolitie en…..ja hoor…..de centjes. Ja, een officiëel eigen keurmerk. Je moet daar maar ópkomen!

 8. Bas

  Dat is altijd bij Sbs.
  Lage kijkcijfers/een ontmaskering bij Sbs zullen
  ze toch nooit de koppen buigen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.