Saskia Noort en Endemol slaan handen ineen

Foto: Kastermans FotografieSchrijfster Saskia Noort en tv-producent Endemol slaan de handen ineen. De partijen werken samen aan een televisieserie die gebaseerd is op haar bestellers De Eetclub en Debet. Dat hebben ze vandaag bekendgemaakt. Het is de intentie om meerdere seizoenen van één televisieserie te ontwikkelen. “De boeken en verhalen die Saskia schrijft zijn niet alleen goed en spannend geschreven, ze lenen zich ook bij uitstek voor film en televisie“, zegt Endemol-baas Laurens Drillich.

Drillich, die Noort vrijdag contracteerde, vindt de schrijfster ‘een fenomeen’. “We zijn dan ook heel blij en trots dat ze de samenwerking met ons is aangegaan.

Saskia Noort is verheugd over de samenwerking. “Het is een soort droom die uitkomt. De Eetclub krijgt zo een tweede kans om nogmaals in beeld verteld te worden. Als schrijver ervaar ik Debet als mijn best geschreven boek. Ik ben er trots op om zo nauw bij de ontwikkeling van de televisieserie betrokken te zijn.”

Momenteel wordt gezamenlijk gewerkt aan de ontwikkeling van het scenario. Over casting en een mogelijke zender kan in deze fase nog niets bekend gemaakt worden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen