Ilse DeLange: ‘Niet uit The Voice vanwege Anouk’

Foto: Roy BeuskerIlse DeLange stopt niet met haar werk in The Voice of Holland, omdat Anouk het programma komt versterken. Dat heeft de zangeres laten weten aan RTL Boulevard. DeLange en Anouk staan niet op goede voet met elkaar, sinds Anouk de muziek van DeLange publiekelijk belachelijk maakte. “Het zou voor mij absoluut geen reden zijn om niet in die stoel te gaan zitten als Anouk ook in de stoel zit. Ik heb nooit iets jegens Anouk gehad, dus dat heb ik nu ook niet“, reageert DeLange.

Het vertrek heeft volgens haar een andere reden. “Het komt eigenlijk door het succes van The Common Linnets. Ik heb nu zo’n kanskaart om in het buitenland te gaan toeren en in ieder geval alle kansen die komen te benutten. Dat kan niet samen met de aandacht die ik aan The Voice moet geven als ik in die stoel zit.”

DeLange heeft veel vertrouwen in de nieuwe juryleden Anouk en Miss Montreal, ook bekend als Sanne Hans. “Sanne gaat het super goed doen. Dat is een hartstikke nuchtere Twentse dame, dus er verandert eigenlijk niet zo heel veel natuurlijk.”

En ik denk dat Anouk ook te gek is. Ik kijk ook echt uit naar hoe dat allemaal gaat zijn in die stoelen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen