Pauls Puber Kookshow best bekeken jeugdprogramma

Foto: SBSHet programma Pauls Puber Kookshow is zaterdag in de vooravond met 435.000 kijkers van start gegaan bij Zapp op NPO 3, goed voor een marktaandeel van 7,3 procent. Daarmee was de show veruit het meest bekeken jeugdprogramma van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zapp begon in de namiddag ook met het nieuwe programma Met De Billen Bloot, waarin kinderen strijden om een ontmoeting met hun idool. Daar keken 168.000 mensen naar (4,5 procent). 

Slechts één uitzending van NPO 3 wist meer kijkers te boeien dan Pauls Puber Kookshow, namelijk de aansluitend uitgezonden tv-première van Alleen Maar Nette Mensen, waar 458.000 mensen naar keken (6,4 procent).

Wel was het programma van Paul de Leeuw ’s avonds de NPO 3-titel met het hoogste marktaandeel. Over de hele avond gezien kwam het station uit op 5,7 procent marktaandeel. Daar zat De Leeuw 28 procent boven.

De Leeuw wist geen plaats te veroveren in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen