Nieuwe baas SBS wil Boer Zoekt Vrouw hebben

Peter de Mönnink, de kersverse CEO van SBS, zou graag kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw in huis halen. Dat heeft hij laten weten aan Broadcast Magazine. De Mönnink zou de datingshow graag aan zijn uitzendschema toevoegen. “Ik vind het wel gewoon een heel erg indrukwekkend programma. Gewoon een heel erg goed programma. Als je kijkt naar de kijkersaantallen, maar ook als je kijkt naar wat het doet in de Nederlandse samenleving. Daar kunnen we heel kort over zijn: het is top.

Publieke Omroep-baas Henk Hagoort heeft toevallig recentelijk met De Mönnink gesproken. “Ik heb Peter, mijn collega van SBS, leren kennen. Ik heb wat geleerd. Dat hij heel graag Boer Zoekt Vrouw wil hebben.

Hagoort is echter niet van plan om het meest bekeken amusementsprogramma van de Nederlandse televisie uit handen te geven. “Dat succes gunnen we de Nederlandse kijker, maar niet SBS.”

De Mönnink gaf vorige maand nog aan dat hij graag Jack van Gelder in huis zou halen om het Champions League-voetbal te verslaan voor zijn zendergroep. Van Gelder werkt bij de NOS.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen