Martin Gaus geschokt door hitsige boer Geert

Martin Gaus is geschokt door het gedrag van Boer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops. Dat vertelt de dierenvriend vandaag in het AD. Boer Geert wordt op sociale media ‘geile Geert’ genoemd. Ook Gaus vindt Geerts omgang met vrouwen niet correct. Hij snapt helemaal niets van zijn drie logerende dates Ada, Hetty en Mary. “In plaats van dat de vrouwen hem een klap op zijn kop geven, vinden ze dat oversekste geklets van hem goed. Ze zitten als kippen bij hem te kirren“, zegt de dierenvriend.

Volgens Gaus kan Geert wel wat van dieren leren. “Kijk, een man moet als een pauw zijn. Hij moet zijn best voor een vrouw doen, zijn veren opdoffen en rondstappen alsof hij het mooiste mannetje op aarde is. En dan maar hopen dat het vrouwtje hem uitkiest.

Dat verloopt bij Geert verkeerd om, meent hij. “Die man ruikt en voelt aan alle vrouwen. Iedereen ruikt onbewust aan elkaar. Maar we zijn geen dieren: dat doen we niet openlijk.”

Boer Geert wordt veelbesproken op Twitter. Vooral zijn uitspraak over ‘hangende puntjes’ wordt veelvuldig bespot.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen