Patty Brard gelooft niet in Trijntje’s Walk Along

Patty Brard is niet echt onder de indruk van het Songfestival-liedje Walk Along van Trijntje Oosterhuis. Dat laat ze weten in haar column in Weekend. Brard wordt er niet warm of koud van. “Ik denk oprecht: alles is goed, het liedje, de zangeres, maar ik voel er geen emotie bij. Oké, het is een hit, hoewel het nummer na een week net zo hard van die plek af vloog als het er beland was. Maar of ik het nou zo bijzonder vind dat ik over vijf maanden nog net zo enthousiast meezing, weet ik niet.” 

Het is allemaal weinig verrassend, vindt Brard. “Ik verlang soms zo naar die tijd dat er nog een verrassing in zat, dat er ineens een Shirma Rouse ingezonden wordt en iedereen er wat van zou vinden, ‘want zij hoort toch achter de artiest en niet ervoor?!’

Trijntje en Walk Along, het is goed en ik wens je oprecht alle succes, maar toch voelt het bij mij allemaal net iets te veel op zeker.

Overigens zei Brard vorig jaar in dezelfde column dat ze de vorige Songfestival-inzending, Calm Afther The Storm van Ilse DeLange en Waylon, ook niets vond. “Ik denk, met alle respect, dat The Common Linnets onopvallend het festival zullen betreden en net zo onopvallend weer vertrekken.

The Common Linnets werden uiteindelijk de nummer twee.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen