Boer Geert boos op ‘Bridget met haar dikke kont’

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops is er woest over dat hij door de media omschreven wordt als ‘Geile Geert’. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Krops wil niets meer met de media te maken hebben. “Ik praat met geen enkele media meer. Ik ben helemaal klaar met alle media. Verschrikkelijk hoe ze mij neer hebben gezet. De aller ergste is SBS 6 en vooral die Bridget Maasland met haar dikke kont. Ik ben ook klaar met de krant van Groningen“, briest de boze boer uit Groningen.

De boer vindt het ook erg vervelend voor zijn familie. “Mijn zoon vindt het ook heel vervelend allemaal. Ik ben ook klaar met bepaalde mensen hier in het dorp. Bovendien heb ik met mijn vriendin afgesproken om niets meer te doen met media.”

Krops denkt dat het beeld over hem automatisch hersteld wordt. “Als ik nu geen media meer doe dan zien mensen in het programma wel hoe ik echt ben.”

De bijnaam Geile Geert ontstond tijdens de aflevering van afgelopen zondag, waarin Geert vrouwonvriendelijke en seksistische uitspraken deed.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen