Youp van ’t Hek: ‘Wat lult die Erland Galjaard nou?’

Foto: Nick van OrmondtYoup van ’t Hek vindt de oproep van RTL-televisiebaas Erland Galjaard voor positievere berichtgeving door de media lachwekkend. Dat laat hij vandaag blijken in het AD. Van ’t Hek vindt Galjaard net zo erg als Albert Verlinde. “Zo’n reactie van die Erland Galjaard, de RTL-baas. Hij schreef in een column dat we met z’n allen te ver waren gegaan met Onno Hoes. Maar ook met Bram Moszkowicz. En met Frank Masmeijer. Wat lult zo’n kerel nou? Hij zendt het allemaal uit, ik niet“, zegt hij. 

De cabaretier ligt juist in een scheur om de toyboy-rel rond Onno Hoes. “Kijk, hij heeft het gelijk natuurlijk volkomen aan zijn kant, zij het dat hij ruim 20 jaar met die Albert Verlinde heeft samengeleefd. Die Verlinde had natuurlijk allang gearresteerd moeten worden nadat hij heimelijk gemaakte opnamen van BN’ers op de televisie bracht.

Hoes werd stiekem gefilmd door PowNews tijdens twee dates met een jonge jongen. “Het gaat me er niet om dat hij met zo’n toyboy gaat eten, dat moet hij helemaal zelf weten. Wat mij betreft pijpt hij zichzelf helemaal lek. Nee, maar omdat hij struikelt over iets waar hij 20 jaar van meegevreten heeft.”

Ik bedoel: hoe kan hij Pownews in vredesnaam iets verwijten, terwijl de man waar hij zo lang mee samen was al jaren zulke praktijken uitvoert?”

Erland Galjaard zei in een column dat hij vindt dat RTL Boulevard te ver is gegaan door de beelden van Onno Hoes nogmaals uit te zenden. Hij vindt dat de media weer wat positiever moeten worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen