Yolanthe wil door met Expeditie Poolcirkel

Geplaatst op di 30 dec 2014 om 13:00

Hoewel het eerste seizoen van Expeditie Poolcirkel met Yolanthe Sneijder-Cabau pas op maandag begint, heeft RTL 5 haar nu al gevraagd voor nóg een seizoen. Dat vertelt ze in de Party. Cabau ziet het wel zitten. “Ze hebben mij al gevraagd of ik volgend jaar weer te porren ben voor dit programma. Ik ben daar heel enthousiast over. Expeditie Poolcirkel werd tot nu toe ieder jaar door iemand anders gepresenteerd, daarom is het een eer dat ze mij nu al gevraagd hebben voor het volgende seizoen.” 

Een mooi compliment, vindt Cabau het. “Ik heb ook leuke respons van de kandidaten gekregen die dit jaar meededen. Ik kende hen allemaal niet persoonlijk, maar voordat ik wegging ben ik goed door Wesley geïnstrueerd“, zegt ze.

De opnames van Expeditie Poolcirkel waren volgens Cabau niet eenvoudig. “De kou viel echt niet mee. Het was behoorlijk afzien, maar ik had het niet anders gewild. De kou is ook de kracht van het programma.

Bovendien had ik in gesprek met Erland Galjaard nadrukkelijk gevraagd om een avontuurlijk programma. De afgelopen jaren heb ik me vooral met acteren bezig gehouden. Dat is mijn eerste passie. Dus als ik weer zou gaan presenteren, moest het wel een uitdaging zijn.

Expeditie Poolcirkel begint maandag op RTL 5.
16 Reacties op “Yolanthe wil door met Expeditie Poolcirkel”


 1. J

  Ben benieuwd wat dit programma gaat doen.
  Ze hebben het in ieder geval beter gedaan dan vorige jaar door het programma eerder uit te zenden, en niet wanneer de mussen van het dak vallen.

  Denk rond de 350.00 – 550.000 kijkers.

 2. Pluk van de Pettenflat

  Non-talent, weg met dat wicht

 3. Anonymi

  Zonde van rtl5 dat zo lekker bezig was met project p Johnny en Nicolette en zelfs Jan de diepte in en dan dit ellendige leeghoofd

 4. Elsa

  Zij heef dus en Turk van 215 meter kockout geslagne..

 5. René

  Leuk om straks Tonny de Jong weer op TV te zien. (Om te horen iets minder)

 6. Bjornrdam

  Dit scoorde vorig jaar 250.000 kijkers gemiddeld maar ja ze hebben het voor drie jaar gekocht dus moeten ze het volgend jaar ook weer uitzenden.

 7. Albert

  Op de maandag kan het programma mogelijk toch beter doen dan de donderdag.

 8. Anoniem

  YESSS zij is de beste presentrise van nedeland gaat ver komen dit geweldige mens.

 9. Anja

  moet je doen meid, je hebt daar in elk geval constant hetzelfde licht !

 10. Marc

  Ze programmeren het wel beter in het jaar.

 11. gtstfites

  Ik zie liever Lieke van Lexmond

 12. Marc

  maar voordat ik wegging ben ik goed door Wesley geïnjecteerd“, zegt ze.

 13. Henry

  Gewoonweg lekker!

 14. Anoniem

  Ik vind Yolanthe en Sylie en zeker ook Nicolette van dam de betere presentratrices op tv.Kunnen zo linda de Mol en Wendy van dijk opvolgen.En ze zijn heel knap en jong.

 15. Marc

  Yo mag nog veel verder dan de poolcirkel, Lieke ook meenemen graag…

 16. MagIkEenTeiltje?

  Gewoon in d’r blote reet achterlaten op de Noordpool en nooit meer ophalen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.