Yolanthe wil door met Expeditie Poolcirkel

Hoewel het eerste seizoen van Expeditie Poolcirkel met Yolanthe Sneijder-Cabau pas op maandag begint, heeft RTL 5 haar nu al gevraagd voor nóg een seizoen. Dat vertelt ze in de Party. Cabau ziet het wel zitten. “Ze hebben mij al gevraagd of ik volgend jaar weer te porren ben voor dit programma. Ik ben daar heel enthousiast over. Expeditie Poolcirkel werd tot nu toe ieder jaar door iemand anders gepresenteerd, daarom is het een eer dat ze mij nu al gevraagd hebben voor het volgende seizoen.” 

Een mooi compliment, vindt Cabau het. “Ik heb ook leuke respons van de kandidaten gekregen die dit jaar meededen. Ik kende hen allemaal niet persoonlijk, maar voordat ik wegging ben ik goed door Wesley geïnstrueerd“, zegt ze.

De opnames van Expeditie Poolcirkel waren volgens Cabau niet eenvoudig. “De kou viel echt niet mee. Het was behoorlijk afzien, maar ik had het niet anders gewild. De kou is ook de kracht van het programma.

Bovendien had ik in gesprek met Erland Galjaard nadrukkelijk gevraagd om een avontuurlijk programma. De afgelopen jaren heb ik me vooral met acteren bezig gehouden. Dat is mijn eerste passie. Dus als ik weer zou gaan presenteren, moest het wel een uitdaging zijn.

Expeditie Poolcirkel begint maandag op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen