BN’ers ‘met de billen bloot’ in AvroTros-show

De AvroTros komt met de nieuwe spelshow Met De Billen Bloot. Hierin mogen jongeren een Nederlandse ster het hemd van het lijf vragen. “Vragen die volwassenen ze nooit zouden durven stellen“, aldus een woordvoerder van de omroep. Bekende sterren die meewerken aan het kinderprogramma zijn onder meer Ruud Feltkamp, Glennis Grace, André Hazes jr., Géza Weisz, Kim-Lian van der Meij, Ralf Mackenbach, Yes-R, Marly van der Velden en Andy van der Meijde

Ze kunnen vooral persoonlijke vragen verwachten, zoals: Wanneer heb jij voor het laatst gehuild? Hoe versier jij een meisje? Waar word je verlegen van? Hoe was jouw eerste keer? En hoe ziet jouw geluksonderbroek eruit?

 

De show is in spelvorm gegoten. De ster bevindt zich op de bovenste etage van het gebouw, de kandidaten op de begane grond. Om boven te komen, moeten zij gebruikmaken van drie liften. Elke lift staat voor een antwoordmogelijkheid: A, B of C.

Elk goed antwoord brengt de lift en daarmee de kandidaten in die lift een etage hoger. De overgebleven kandidaten die na 8 vragen bijna de hoogste etage bereikt hebben, krijgen een finalevraag. Wie deze vraag het best beantwoordt, mag met de lift naar de bovenste etage waar zijn of haar idool staat te wachten.

Tijdens de ontmoeting, mag de winnaar zijn of haar idool bombarderen met stoute en spannende vragen. “Voor de winnaar gaat de ster compleet Met de Billen Bloot.”

Het programma begint op zaterdag 10 januari om 17.20 uur bij Zapp op NPO 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen