Nance: ‘RTL is grote dingen met mij van plan’

Nance Coolen heeft hoge verwachtingen voor wat haar in 2015 te wachten staat bij RTL. Dat vertelt de tv-ster in weekblad Party. Coolen heeft er vertrouwen in dat er na Familie Gezocht meer programma’s op haar te wachten staan. “Ik heb voor twee jaar en voor meerdere programma’s getekend. RTL is voornemens grote dingen met me te gaan doen en daar hou ik ze aan“, lacht de presentatrice, die dit jaar onderdak vond bij RTL 4 nadat ze een paar jaar geleden op straat werd gezet door SBS 6. 

2014 is voor Coolen een goed jaar geweest. “Ik hou op zich niet zo van terugkijken, maar het afgelopen jaar betekende voor mij een nieuw contract bij RTL en dus een nieuwe toekomst.

Haar eerste programma Familie Gezocht werd redelijk bekeken. “Als ik een hoogtepunt moet noemen, dan kies ik absoluut voor het opnemen van Familie Gezocht. Natuurlijk was dat wel weer even spannend; het is een ander soort programma en je vraagt je toch af hoe het zal gaan en of het allemaal gaat lukken.

Maar het ging heel makkelijk en dat was erg fijn. Het is net als fietsen: je verleert het nooit, maar als je het een tijdje niet hebt gedaan, is het weer heerlijk om te doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen