Sluwe toyboy Onno Hoes spreekt in Shownieuws

‘Toyboy met een missie’ Robbie Hasselt, die Onno Hoes in de val heeft gelokt, gaf woensdagavond laat een uitgebreid interview in Shownieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Terwijl PowNews de beelden uitzond die Hasselt stiekem maakte van Hoes, zond Shownieuws een interview met hem uit. “Hij vertelde wat hij allemaal wel met me wilde doen. Dat ik een pijpbekkie had en dat hij me wel wilde doorneuken. Hij vond het jammer dat ik niet bleef slapen“, zei hij in de showrubriek.

Hassel filmde stiekem zijn afspraakjes met de burgemeester van Maastricht en ex van Albert Verlinde. “Hij benaderde mij via het Twitter-account van de gemeente. Hij wilde daar snel van af en voegde me dus toe op Facebook. Toen dacht ik: ik ga kijken wat ik wil en speel het spelletje mee. De eerste keer hebben we een lunch gedaan en de tweede keer hebben we avondgegeten in een restaurant.”

Tijdens die gesprekken verklapte Hoes allerlei zaken, zoals zijn scheiding met Albert Verlinde. “Dat wist ik al twee weken van tevoren.

Maar Hoes wilde meer dan alleen praten. “Hij zei: ‘Ja, we gaan naar mijn huis.’ Ik zei: ‘Ik dacht dat we nog een drankje zouden doen?’ Toen zei hij: ‘We kunnen toch ook bij mij thuis een drankje doen?’ Toen zei ik: ‘Ik pak zo de trein terug naar huis, want ik moet weer vroeg naar school.’”

Volgens Hasselt lust Hoes er wel pap van. “Ik maakte voor de grap de opmerking: ‘Je hebt zeker een SM-bunker in de kelder.’ Zijn reactie was dat hij de enige sleutel zou hebben.”

Shownieuws-deskundige Eric van Tijn vindt het onhandig van Hoes. “Het feit dat hij zich in de val laat lokken… Als burgemeester moet je volgens mij niet chantabel zijn. Dit kan toch eigenlijk niet of ben ik nou gek?

Evert Santegoeds denkt dat het afgelopen is voor Hoes. “De vorige burgemeester van Maastricht heette Leers en deze is hard leers, lijkt me toch.  In Maastricht kan het niet denk ik. Ik denk dat daar grote problemen zijn op dit moment en dat ze spijt hebben van het vertrek van Gerd Leers.

Beau van Erven Dorens constateert vooral dat er sprake is van ‘vuige taal’.

Shownieuws bracht eind vorig jaar naar buiten dat Hoes vreemdging met toyboy Ruud Scheepers. Hij gaf meerdere uitgebreide interviews aan de showrubriek.

De nieuwe toyboy Hasselt wil aantonen dat het gedrag van Hoes niet past bij iemand die burgemeester is.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen