PowNews toont beelden van hitsige Onno Hoes

De 20-jarige Robbie Hasselt heeft Onno Hoes stiekem gefilmd tijdens afspraakjes die hij had met de 53-jarige burgemeester van Maastricht en ex-geliefde van Albert Verlinde. Dat was woensdagavond te zien in het door 370.000 mensen bekeken PowNews, dat de beelden uitzond. Hoes was behoorlijk opgewonden tijdens een afspraakje met Hasselt in een restaurant. Hij gaf aan ‘lekker te willen zoenen’. “En je pijpt ook zo lekker. Je hebt een hele geile mond ook. Een geile pijpmond”, zei hij.

Volgens PowNews gaat Hoes opnieuw zijn boekje te buiten met een toyboy. “Robbie Hasselt, de nieuwste toyboy van Onno Hoes, heeft zich een tijdje geleden bij ons gemeld. Hij zei: ‘Joh, ik heb contact met Onno Hoes, willen jullie daar iets mee?’ Onno wilde een date met hem en dat vonden wij een aardig moment om hem eens een verborgen camera mee te geven”, legde verslaggever Rutger Castricum uit.

Uit de verborgen camerabeelden blijkt volgens Castricum dat Hoes de gemeenteraad niet serieus neemt, dat hij zich onaantastbaar waant en dat hij schunnige Twitter-berichtjes verwijdert die binnenkomen in de mailbox van het stadhuis.

Hoes gaf op het afspraakje aan altijd achterdochtig te zijn. “Voor hetzelfde geld hangt hier een camera”, zei hij nog.

Volgens Castricum is het te rechtvaardigen dat Hoes stiekem is gefilmd. “Natuurlijk is het zo dat dit een privégelegenheid is. Hij spreekt af met een 20-jarige jongen en dat zou moeten kunnen. Of het slim is van een burgemeester kun je je afvragen. Maar op het moment dat een burgemeester dit soort woorden in zijn mond neemt en eigenlijk tegenover een 20-jarige jongen de hele gemeenteraad zo naast zich neerzet, achterlijk maakt en niet serieus neemt, tja. Dan neem je ook de bureaucratie niet serieus.

Er is volgens hem maar één conclusie mogelijk: Hoes is niet burgemeester-waardig.

Hoes raakte eind vorig jaar al in opspraak, toen hij nog tijdens zijn huwelijk met Albert Verlinde vreemdging met toyboy Ruud Scheepers. Inmiddels zijn Hoes en Verlinde gescheiden.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen