Onno’s eerste toyboy Ruud: ‘Ik ben niet mediageil’

Foto: RTLRuud Schepers, de hotel-toyboy van Onno Hoes, vindt zichzelf niet belust op aandacht van de media. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Schepers heeft meerdere interviews gegeven aan onder meer Shownieuws en dreigt nu met een boek over ‘Onno-gate’ te komen. “Op internet werd het een hobby om mij met de grond gelijk te maken. Ik zou zelf de aandacht opzoeken. Ondanks dat ik 99 procent van de aanvragen heb afgeslagen, zelfs als er bakken met geld werden geboden.

Waar het nu toyboy Robbie Hasselt is die een Onno-rel veroorzaakt, was het eind vorig jaar Schepers die het middelpunt van het nieuws was. “Ik weet nog goed dat ik werd gebeld. ’We hebben een probleem’, waren de eenvoudige woorden die de start waren van een aantal ingewikkelde maanden.

Volgens Schepers had hij het Hoes veel lastiger kunnen maken dan hij nu doet. “Ik ben dit jaar tot drie keer toe benaderd door politici in Maastricht met de vraag om iemand weg te krijgen uit de stad. De eerste twee keer werd er een leuke tegenprestatie aangeboden.

Het is nog niet bekend wanneer het boek van Schepers verschijnt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen