Catherine Keyl haalt uit naar NRC-journalist

Foto: Dirk-Jan van DijkCatherine Keyl vindt dat de recensie van NRC-journalist Jan Kuitenbrouwer over de AvroTros-show Maestro kant noch wal raakt. Dat schrijft ze in haar column in De Telegraaf. Keyl, die zelf meedeed aan het eerste seizoen van Maestro, heeft zich geërgerd aan zijn column ‘BN’ers mogen nu ook al een orkest vernederen’. “Ik erger me al jaren kapot aan zogenaamde intellectuelen die van achter hun laptop iedereen bekritiseren die niet minstens een universitair papiertje heeft“, foetert Keyl.

Kuitenbrouwer, die kandidate Marlies Dekker de vrouw ‘van de doorkijkbeha’ noemt, is volgens Keyl ‘verzuurd’. “Wat Marlies Dekkers gepresteerd heeft met haar lingerielijn heeft heel wat meer bijgedragen aan de Nederlandse economie dan die zure stukjes geschreven van achter die laptop.

Keyl heeft geen idee waarom Maestro de laatste tijd het mikpunt van spot en wantrouwen is. “Misschien is Maestro iets te populair geworden?

Recent kwam Maestro in het nieuws, omdat Carlo Boszhard vals zou spelen. Dat bericht is door Privé gerectificeerd.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen