Renate blij met tweede seizoen Wie Goed Doet

Foto: Elvin BoerRenate Gerschtanowitz is verheugd dat haar programma Wie Goed Doet in januari terugkeert voor een tweede seizoen op SBS 6. Dat laat ze vandaag weten in een persbericht. Beelden van de verborgen camera onthullen in Wie Goed Doet hoe behulpzaam onze landgenoten zijn. “Het is fantastisch om een programma te maken dat mensen kan inspireren. Het programma laat zien dat je met kleine dingen al heel veel kan betekenen in andermans leven“, vertelt de presentatrice.

Wie Goed Doet neemt de proef op de som. Zo belt een moeder met een kinderwagen aan bij nietsvermoedende mensen met de vraag of ze warm water kan krijgen voor haar babyflesje.

De hulp die Nederlanders bieden leidt vervolgens tot hartverwarmende beelden. “Want verrassend vaak blijken Nederlanders heel geduldig. Alle hulpvaardige voorbijgangers krijgen tot hun grote verassing ook dit seizoen weer 100 euro voor een goede daad.”

Wie Goed Doet krijgt opnieuw een plekje op de zaterdagavond van SBS 6. Vanaf 17 januari is de show wekelijks om 21.30 uur te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen