Lange Frans kreeg betaald voor dure Jumbo-reclame

De artiesten in de nieuwe tv-commercial van Jumbo hebben betaald gekregen voor hun verschijning. Dat zei Lange Frans vanochtend op 100% NL. Jumbo zet zich met de drie minuten durende reclame in voor de Voedselbank, wat op Twitter tot reacties leidde als: ‘Met het geld wat die nieuwe Jumbo reclame heeft gekost, kun je 500 gezinnen een jaar lang van eten voorzien.’ Velen vroegen zich af of de BN’ers in de reclame geld hebben gekregen. “Ja, er is geld voor betaald“, bekent Lange Frans.

De rapper is openhartig. “Ik heb geen reden om erover te liegen. Ik gun het me zelf ontzettend. Ik zag hem binnenkomen en dacht: ja, dat heb je mooi verdiend, Lange, goed gedaan.

Lange Frans ligt niet wakker van de kritiek. “Weet je wat het is? Kritiek zal er altijd zijn, of je nou iets geweldigs doet of iets belachelijks doet. Het gaat er om dat dit een heel mooi initiatief is in tijden dat de overheid heel weinig doet. Er gebeurt echt iets. Mensen die honger hebben krijgen allemaal een pakket of ander soort hulp.

Dat Jumbo investeert in de commercial, is volgens Lange Frans niet gek. “Af en toe moet je een kleine investering doen om iets groters op poten te stellen. De Jumbo is een grote partner in het geheel die heel veel doet voor goede doelen.

Overigens maakt Lange Frans nog wel één kanttekening: “Je kon zelf kiezen wat je deed met het geld. Ik weet niet wat anderen hebben gedaan, maar wel wat ik heb gedaan. Je kon het voor honderd procent doneren. Die optie is er voor iedereen geweest.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen