Jumbo: ‘Géén salaris voor BN’ers in tv-reclame’

De bekende artiesten in de drie minuten durende tv-reclame van Jumbo hebben belangeloos meegewerkt. Dat stelt de supermarktketen in een verklaring. Jumbo reageert op uitspraken van Lange Frans, die ook in de commercial te zien is en vanochtend op 100%NL zei dat hij betaald heeft gekregen. “In tegenstelling tot wat nu op social media verschijnt hebben alle betrokken artiesten belangeloos meegewerkt aan de opname van het themalied“, stelt het supermarktbedrijf.

In de reclame zingen veel bekende artiesten mee op een lied dat René Froger speciaal schreef voor de goede doelen-actie van Jumbo. “De artiesten hebben enkel een geringe onkostenvergoeding gekregen voor de dag dat zij hebben meegewerkt aan bij de opname van de tv-reclame.

Jumbo betreurt de commotie. “Jumbo hoopt dat dit misverstand het doel van deze actie – aandacht vragen voor armoede en eenzaamheid – niet in de weg staat.

Vlak nadat de drie minuten durende commercial zondag in première ging, ontstond er ophef op sociale media. Velen vroegen zich af of Jumbo het geld dat in de commercial was gestoken, niet beter direct aan het goede doel had kunnen geven.

Velen vroegen zich af of de BN’ers betaald hebben gekregen en volgens Lange Frans is dat zo. “Ja, er is geld voor betaald en ik gun het me zelf ontzettend. Ik zag hem binnenkomen en dacht: ja, dat heb je mooi verdiend, Lange, goed gedaan.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen