Barbara Sloesen dankbaar voor GTST

Foto: RTLBarbara Sloesen is dankbaar voor de rol van Anna Brandt in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de soapactrice in een interview met weekblad Televizier. Werk krijgen in de acteurswereld is geen vanzelfsprekendheid, weet ook Sloesen. “Ik heb het soms wel lastig gevonden, er ligt niet meteen werk voor je klaar als je van de Toneelschool komt. Daarom heb ik ook stemmen voor kinderseries ingesproken en speel ik gastrollen. Ik voel me dus gezegend dat ik nu in GTST speel“, zegt ze.

Spelen in een soap is wel even wennen voor Sloesen. “Ik kom van de Toneelacademie en daar repeteer je zo acht weken voor een stuk. Bij GTST houden ze er een heel ander tempo op na. Ik leer mijn teksten meestal hardop, want dan onthoud ik het beter. Ik woon met twee andere acteurs samen, dus die zijn wel wat gewend.

Het is niet Sloesens eerste rol in een tv-serie. “Ik begon op mijn dertiende met een rol in de politieserie Grijpstra & De Gier. Toen speelde ik de tweelingzus van Willem Voogd, die nu Mees Kees in de gelijknamige films speelt. Ik heb ook een gastrol in Celblok H gespeeld en doe binnenkort een One Night Stand-film.

Goede Tijden Slechte Tijden is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen