Jojanneke van den Berge hoeft geen tv-contract

Foto: PownedJojanneke van den Berge vindt het niet erg dat ze geen vast tv-contract heeft. Dat vertelt ze in De Telegraaf. Van den Berge werd bekend bij PowNed, deed daarna de RTL 4-show Wat Vindt Nederland en heeft nu een serie voor de EO gemaakt. Onder contract wil ze niet. “Ik zit er al enorm tegenaan te hikken om een nieuw telefoonabonnement voor twee jaar af te sluiten. Dan komt de angst: ’Misschien ben ik over een jaar in het buitenland’. Ik wil nog altijd die wereldreis maken. Al zeg ik dat al zes jaar.

Dat Van den Berge via RTL 4 van PowNed naar de EO is overgestapt, vindt ze niet raar. “Ik heb nergens spijt van, alles paste bij me op het moment dat ik het deed.

Bij de EO komt ze met een serie over prostitutie in Nederland. “Soms werd mijn wereldbeeld heel donker en vond ik alle mannen stom en smerig.”

Bij een nieuwsbericht over het programma op de PowNed-site, reageerden mannen vooral dat ze Van den Berge wel wilden ‘doen’. “Ik lees het niet. Die uitspraken zijn niet afkomstig van de mannen met wie ik heb gewerkt.”

Maar hier heb je antwoord op de vraag hoe het staat met de pornoficatie van de samenleving. Er valt genoeg te verbeteren voor onze dochters, maar ook voor onze zonen.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen