Irene Moors: ‘Ik kan echt meer dan Life 4 You’

Irene Moors stopt volgend jaar met Life 4 You om haar weekenden vrij te hebben, maar met haar nieuwe programma Geef Mij Nu Je Angst en optredens in de theatershow van Karin Bloemen heeft ze het drukker dan ooit. “Het heeft wel met elkaar te maken“, vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Moors wil, voordat Life 4 You stopt, al bewijzen dat ze meer in haar mars heeft dan alleen dat programma. “Mijn kracht ligt in een programma als Life 4 You, maar ik kan echt meer“, zegt ze.

De zondagmiddagshow is al jarenlang het belangrijkste werkproject van Moors. “Life 4 You is wel mijn bestaansrecht op televisie. Of in elk geval mijn zekerheid op tv. Ik heb nu de kans gekregen om nieuwe dingen ‘aan te raken’, zoals Geef mij nu je angst, wat volgens mij goed lukt.

Daar komt de samenwerking met Bloemen bovenop. “Deze kerstshow laat weer een andere kant van mij zien, wat misschien ook bruikbaar is voor mijn toekomst.

Moors had wel even haar twijfels over de theatershow van La Bloemen. “Wil ik wel avond aan avond het theater in, naast mijn drukke tv-werk en een gezin? De nieuwsgierigheid won. Ik wilde het echt een keer meemaken.

Toch is theater wel andere koek, merkte ze. “Ik ben van nature ‘klein’ in mijn uitingen, zo gaat dat op tv. Karin is ‘groot’, theatraal. Als ik haar aan het werk zie, vind ik dat overweldigend. Dan zie je wat voor vakvrouw het is.

Volgend jaar komt Life 4 You definitief ten einde op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen