WNL-baas Bert Huisjes bekritiseert PowNews

Foto: Roland J. ReindersBert Huisjes, baas van omroep WNL, is niet onder de indruk van het Onno Hoes-item dat woensdagavond te zien was in PowNews. Dat heeft hij laten weten op Radio 1. Huisjes vindt het discutabel. “Ik vond het helemaal niets. Iemand heeft wat beelden verkocht aan PowNews en de relevantie ervan is heel laag. Ze hadden zeker het dilemma: het stelt niet heel veel voor, maar iedereen zal er wel over lullen. Dat is de afweging geweest. Je wil er toch uit met een leuke laatste, dus dat snap ik wel.”

De beelden zijn volgens Huisjes niet schokkend. “We weten dus nu dat Onno Hoes op jonge mannen valt. Hij is alleenstaand en uit op een leuke ontmoeting. Ja, nou, dat verbaast me niet. Er zijn zo veel mensen die wel een jongere partner willen voor een afspraak.”

Toyboy Robbie Hasselt filmde een aantal afspraakjes die hij had met Onno Hoes, die flink wat schunnige opmerkingen maakte. De beelden van de burgemeester van Maastricht en ex van Albert Verlinde waren woensdagavond te zien in PowNews.

PowNews heeft donderdagavond zijn voorlopig laatste uitzending. Volgend jaar keert de dagelijkse nieuwsrubriek terug als wekelijks programma.

PowNed en WNL staan bekend als de rechtse omroepen van de Publieke Omroep.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen