‘Onno Hoes laat hersenen te snel in kruis zakken’

Presentatrice Hadassah de Boer denkt dat Onno Hoes zich te kwetsbaar heeft opgesteld toen hij contact zocht met zijn meest recente toyboy Robbie Hasselt. Dat heeft ze laten weten op Radio 1. De Boer denkt dat de burgemeester van Maastricht zijn focus verliest als hij iemand in het vizier heeft die aantrekkelijk is. Zo benaderde hij Hasselt via Twitter. “Het is wel raar dat mannen met macht vaak zo veel testosteron hebben dat de hersenen meteen in het kruis zakken“, zegt ze. 

Hasselt reageerde in oktober via Twitter op een prijsvraag van RTL Boulevard waarmee men een weekend Maastricht kon winnen. Een half uur later kreeg hij al een tweet van Hoes die vroeg: ‘Kan ik dat ook winnen?’

Het bleek een verkeerde zet van Hoes, want Hasselt bleek erop uit te zijn om Hoes in de val te lokken. Hij filmde zijn afspraakjes met de burgemeester en stapte met de beelden naar PowNews, die ze woensdagavond uitzond.

Dat gaat te ver, vindt De Boer. “Ik vind het ranzige journalistiek. Het zorgt toch weer voor een hoop imagoschado. Dat hij zit te flirten met zo’n jongen en af en toe wat rare dingen zegt over de Raad en wat opschepperig is, dat is gewoon privé.

In de studio werden de beelden serieus geanalyseerd door Dominique Weesie en Rutger Castricum. “Dat is echt volkomen kolder om het serieus te gaan staan duiden in de studio.

Hoes is voor een werkbezoek vertrokken naar Dubai.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen