‘Humberto Tan moet oppassen voor burn-out’

Humberto Tan moet in 2015 waken voor een burn-out. Dat voorspelt waarzegster Liesbeth van Dijk, bekend van televisie, in weekblad Privé. Tan heeft veel succes met RTL Late Night. “Maar hij moet uitkijken voor zijn gezondheid. Hij legt de lat zeer hoog en is een perfectionist, maar dat heeft ook een keerzijde. Ik zie dat hij oververmoeid gaat raken. Hij moet zelfs oppassen voor een burn-out! Elke avond moet hij een topprestatie leveren en hij is in zijn talkshow natuurlijk onvervangbaar“, zo vertelt ze.

Van Dijk verwacht dat het volgend jaar nóg beter zal gaan met RTL Late Night. “Zijn talkshow zal komend jaar nog spraakmakender worden met meer buitenlandse gasten. Interessante mensen die andere tv-programma’s niet kunnen krijgen.”

Ook wordt Tan ‘rustiger’, denkt ze. “Met meer aandacht voor zijn gasten. De gesprekken gaan ook meer de diepte in. Het afgelopen jaar was voor hem een testcase, nu gaat het echt beginnen.”

Ondertussen geniet de presentator volgens haar ‘met volle teugen’ van de persoonlijke aandacht die hij nu krijgt. “Met name van vrouwen. Hij blijft met ze flirten. Dat zal nooit veranderen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen