De Lama’s doen tv-reünie niet voor het geld

Foto: RTLDe mannen van De Lama’s hebben hun tweedelige tv-reünie niet opgenomen voor het geld. Dat vertelt Tijl Beckand in een interview met Mikro Gids. In twee reünie-uitzendingen – maandag en dinsdag – blikken de Lama’s terug op het succes van vroeger. “We hebben allemaal 250 euro onkostenvergoeding gekregen van BNN-VARA. Dus het antwoord lijkt me duidelijk. De helft van de lol zat hem erin dat we na zes jaar weer in dit gezelschap bij elkaar waren“, geeft de 40-jarige Beckand aan.

De Lama’s was jarenlang een kijkcijferhit en dat had Beckand nooit verwacht. “Totaal niet. We waren allemaal onbekend toen we begonnen. De grote namen van toen durfden niet, vanwege het grote afbreukrisico. Wij hadden niks te verliezen.

Door De Lama’s is ook Beckands carrière begonnen. “Zonder De Lama’s had ik nooit een programma als De Tiende van Tijl mogen maken. Het heeft voor ons allemaal deuren geopend in Hilversum.

Volgens Beckand zijn De Lama’s nog altijd in. “Als je naar het aantal views van De Lama-filmpjes op YouTube kijkt zeker. Dat zijn er miljoenen. Tijdens de jubileumopnamen zaten er fans van 14, 15 jaar in de zaal. Die kennen De Lama’s alleen van internet.

De Lama’s is maandag om 21.50 uur te zien op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen