Gordon ‘veegt reet af met mensen met grote bek’

Foto: Nick van OrmondtGordon is heel erg kwaad op media die suggereren dat hij Bram Moszkowicz financieel helpt uit publicitair gewin. Dat laat hij weten in een uitgebreide post op Facebook. De entertainer kan er niet over uit. “De afschuw spreek ik uit over die media die dan weer durven schrijven dat ik hier zelf ‘beter’ van wil worden. Diezelfde media die schrijven dat mijn programma zo’n flop is en dat de kijkers weg lopen? 1,2 miljoen mensen week bestempelen als ‘randdebielen’ omdat ze mijn show leuk vinden.” 

Gordon heeft het idee dat de media altijd tegen hem zijn. “Zo blijft het een strijd elke dag maar weer om je te moeten verdedigen waar je echt voor staat. Maar eerlijkheid en oprechtheid duurt het langst en vandaar dat mijn succes voortduurt.”

Hij neemt het op voor de noodlijdende Moszkowicz. “Ik veeg m’n reet af met die mensen met hun grote bek die alles maar roepen over iemand zonder het fijne er van te weten. We hebben allemaal fouten gemaakt in ons leven en ik maak ze ook nog heel vaak, ook Bram.

Volgens Gordon had zijn gunst niet eens in de media hoeven komen. “Ik had geen publiciteit gehoeven, net zoals ik dat niet wil voor de vele andere goede doelen die ik steun vanuit mijn privépersoon. Het is een ieders plicht om een medemens te helpen.

Dus laat al die linkse gemene honden maar weer blaffen ik weet uit welk hart dit gebaar is gemaakt, mijn hart namelijk. Datzelfde hart dat straks op 24 december 140 allereenzaamste ouderen in Nederland een kerstbrunch aanbiedt in Blushing.

Recent liet Gordon nog weten dat hij zijn reet afveegt met twitterend Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen