Niet Beau, maar Kim-Lian presenteert Popster

Niet Beau van Erven Dorens, maar Kim-Lian van der Meij gaat de nieuwe SBS 6-show Popster presenteren. Dat heeft het tv-station vanavond bekendgemaakt in een persbericht. Van Erven Dorens was buitengewoon verrast toen producent John de Mol hem eerder dit jaar live in Shownieuws vroeg om Popster te gaan presenteren. “Met de toevoeging van André van Duin aan het programma Popster! is er echter gekozen voor een vrouwelijke presentator“, laat een zegsvrouw nu weten.

SBS laat verder niets kwijt over het vertrek van Van Erven Dorens bij het project. De presentator, die vorige maand nog zei dat hij onzeker is over zijn contractverlenging bij de zender, liet eerder dit jaar op eigen initiatief ook de presentatie van Surprise Surprise schieten. Daar was hij naar eigen zeggen te druk voor.

Van der Meij is erg blij met de klus. “Ik ben vanaf het begin razend enthousiast geweest over de komst van het programma Popster! Mede door mijn theaterachtergrond en fascinatie voor The Muppetshow, kan ik niet wachten om deel uit te maken van deze heerlijke familieshow waarin de poppen en poppenspelers ons laten lachen en versteld doen staan.”

De samenwerking met André van Duin is iets waar ik bijzonder naar uitkijk! Ik hoop dat ik het ‘droog’ kan houden – van het lachen.

Popster, een gloednieuwe familieshow met poppenacts, begint in het voorjaar van 2015.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen