Floortje ziet Linda meer als BN’er dan als collega

Foto: RTLFloortje Dessing vond het een vreemde gewaarwording om samen met Chantal Janzen en Linda de Mol genomineerd te zijn voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Dessing moest wennen aan dat rijtje. “Ik kijk naar glamourvrouwen als Linda de Mol en Chantal Janzen met hun fantastische jurken, grootse bruiloften en andere feesten vanaf de andere kant van de streep, net zoals de kijker. Het was een ronduit wonderbaarlijke ervaring“, zegt ze.

De presentatrice wil daarmee niet zeggen dat ze zich minder goed voelt dan De Mol of Janzen. “Het is geen minderwaardigheidscomplex, maar ik had nooit, nooit gedacht iets in dat circuit te kunnen betekenen. Ik maak al tv vanaf 1995, maar nooit heb ik me onderdeel van het Hilversumse wereldje gevoeld.

Uiteindelijk ging Janzen met de prijs naar huis. Dessing was ook niet aanwezig bij het gala, omdat ze nog herstellende was van een lang ziekbed. Ze had een virus opgelopen na één van haar reizen.

Inmiddels gaat het weer goed met Dessing. “Oh, ik ben blij! Ik ben superblij, ik ben echt heel erg blij. Had ik al gezegd dat ik blij was?

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen