Arrold houdt vertrouwen in Miljoenenjacht-zaak

Arrold van den Hurk houdt vertrouwen in de langlopende rechtszaak die hij heeft aangespannen tegen het RTL 4-programma Miljoenenjacht. Dat vertelt hij vandaag in NRC Next. Van den Hurk blijft achter de zaak staan. “Ik ben positief gestemd. Anders was ik er niet aan begonnen. Als het allemaal eerlijk gaat, moet het goed komen. Twee dagen na de opnames werden de regels ineens veranderd. Ze wisten eigenlijk dus al dat ze fout zaten. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening.

Van der Hurk drukte vorig jaar per ongeluk op de rode stopknop van de RTL 4-show. Daardoor ging hij met 125.000 euro naar huis, terwijl later bleek dat er 5 miljoen in zijn koffer zat. Volgens hem was overduidelijk dat hij eigenlijk helemaal niet wilde stoppen en daarom eist hij nu in een rechtszaak alsnog wat er in zijn koffer zat.

Na de show kwam Van den Hurk in contact met advocaat Peter Plasman. Het aankondigen van de rechtszaak, leidde tot veel media-aandacht. “Vooral mijn vrouw had moeite met de media. Al die publiciteit was niet zo haar ding. Maar ze steunde mijn beslissing om te doen wat we nu aan het doen zijn, die langlopende rechtszaak.

Ondertussen gaat ook voor Van den Hurk het leven gewoon door. “Ik sta elke dag gewoon om vier uur op en ga aan het werk in de bakkerij. Zeker in deze periode van feestdagen is het druk en moet ik hard werken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen