Euvgenia in tranen om vertrek uit So You Think

Euvgenia Parakhina kon haar tranen niet bedwingen toen ze donderdag voor de camera van Shownieuws vertelde over haar vertrek bij So You Think You Can Dance. Dat was te zien in het programma op SBS 6. Parakhina is door de makers uit de jury gezet, omdat VTM een extra Vlaams jurylid in de show wilde. “Dit soort dingen blijven emotioneel, want ik hou zo veel van dansen en ik hou zo veel van dit programma. Ik heb ook zo veel tijd en liefde daaraan gegeven. Natuurlijk doet het zeer“, reageert ze.

De danslerares vindt het ‘heel erg jammer’. “Want het is nog steeds mijn favoriete programma. Nog steeds kijk ik daar alleen maar met de beste en mooiste gevoelens op terug.

Prakhina gaf ook een reactie aan concurrent RTL Boulevard, maar dan schriftelijk. “Ik vind het heel erg jammer dat ik dit seizoen niet meer in de jury zit. Ik heb al die jaren en al die seizoenen met heel veel plezier gedaan“, zei ze daarin.

Soms gebeurt het dat dingen anders lopen dan je wil. Er ontstonden wat onenigheden over de jurysamenstelling tussen RTL en VTM. De Belgische kant wilde wat meer evenwicht. Het is niet mijn keuze geweest. Het is niet aan mij om te bepalen.”

Er moest een beslissing genomen worden. Er moest een compromis komen. Ja, en zo pakt het uit voor mij.

So You Think You Can Dance keert in het voorjaar terug voor een nieuw seizoen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen