Albert vindt zondagbattle NPO 1 en RTL 4 spannend

Albert Verlinde vindt het erg spannend hoe de tv-kijker zich vanaf januari gaat gedragen op de zondagavond. Dat liet hij maandag blijken in RTL Boulevard. NPO 1 begint in januari weer met megahit Boer Zoekt Vrouw en voor het eerst durft RTL 4 het aan om daar dure series tegenover te zetten: Moordvrouw en Divorce. “Je kunt ook zeggen: je doet niks. Dan is Boer Zoekt Vrouw gegarandeerd een knaller. Maar als je er iets tegenover zet, denkt de kijker misschien: nou, dat wil ik wel zien“, zegt hij.

Verlinde vindt het ‘heel spannend’. “Ik denk dat dit een leuke keuze is. Of je kiest voor heerlijk drama op 4 of voor drama uit het echte leven op NPO 1.

Volgens Verlinde heeft RTL 4 een behoorlijke troef in huis. “Nu die series langer lopen, zie je dat ze een eigen stijl ontwikkelen. Naarmate het meer groeit, worden de series spannender en spectaculairder.

Nu NPO 1 en RTL 4 zwaar met elkaar gaan concurreren op zondagavond, heeft RTL besloten om de RTL 5-show So You Think You Can Dance na jaren te verhuizen van de zondagavond naar de woensdagavond.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen