Youp van ’t Hek heeft tv-docu nog niet gezien

Foto: RTLYoup van ’t Hek heeft de documentaire over zijn leven, die vanavond prime time wordt uitgezonden op NPO 1, zelf nog niet gezien. Dat vertelt hij in het NRC. Van ’t Hek is een jaar lang gevolgd voor Niemand Weet Hoe Laat Het Is, zoals de docu heet. “Heb de docu nog niet gezien en de avond van de uitzending sta ik in Groningen op het toneel. Na 1 januari zal ik er eens goed voor gaan zitten. Ben benieuwd wat ze over me zeggen. Misschien leidt het tot een echtscheiding. Of onterf ik de hele zooi.

De kijker ziet de Van ’t Hekjes geen kerst vieren, belooft hij zelf. “Nee hoor, het gaat over mijn werk. En mijn vrouw en kinderen komen aan het woord. Plus een paar anderen uit mijn periferie. Ben benieuwd.

Van ’t Hek zei ‘ja’ tegen documentairemaakster Pamela Sturhoofd, omdat dit jaar voor hem ‘een gedenkwaardige periode was’. “Zestig geworden, mijn 200ste voorstelling in Carré, weer een oudejaarsconference...”

Aan stoppen denkt hij nog niet. “Voorlopig niet. In mijn hoofd gonst een nieuw theaterprogramma met de titel LICHT! dat ik vanaf komend najaar in Nederland en België ga spelen.

Niemand Weet Hoe Laat Het Is is om 22.00 uur te zien op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen