Patty Brard haalt opnieuw uit naar Albert Verlinde

Foto: EOPatty Brard heeft donderdagavond laat in Shownieuws nog eens uitgehaald naar Albert Verlinde. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Verlinde meldde woensdagavond in RTL Boulevard dat de gasten van Brards huwelijk zouden zijn verwaarloosd en liet gast Monique de Bouvrie aan het woord. Brard ontkende direct op Facebook en kwam er in Shownieuws opnieuw op terug. “Ik weet één ding: ik ben heel gelukkig. Ik hoop dat hij het op een dag ook wordt, want daar komt dit vandaan.

Brard begrijpt niet waarom Verlinde ineens met het nieuws kwam. “Albert zat bovenop het nieuws, want het huwelijk is inmiddels twee maanden geleden. Hij had waarschijnlijk een nieuwsloze dag, waarop hij wat mensen is gaan bellen hoe mijn huwelijk op Ibiza is verlopen.

Verlinde riep in zijn showrubriek dat Brard om een reactie is gevraagd, maar dat zij kwaad de hoorn erop gooide. “Ik was niet woest. Ik was bij de kapper. Mij werd gevraagd: ‘Waren er mensen boos?’ Toen vroeg ik: ‘Neem je dit gesprek op?’ Toen zei ze: ‘Ja, maar.’ Toen zei ik ‘Dag’ en toen heb ik opgehangen. Ik wil niet verknipt worden in een interview.

Brard vertrouwt RTL Boulevard niet. “Alles wat je zegt tegen RTL Boulevard wordt gelijk opgenomen en dat wordt tot iets sensationeels geknipt. Dat probeerden ze ook bij Monique te doen, zodat een jarenlange vriendschap verstoord kan gaan worden. Dat vind ik echt heel kwalijk. Dat vind ik heel lelijk.

Lang verhaal kort gemaakt: ik vond het een heel lelijk verhaal, het was gelogen en het was echt not done om tussen mensen en hun vriendschappen te gaan zitten.”

Bridget Maasland nam het op voor Brard. Zij noemt Verlinde’s bewering dat Brard haar gasten enige tijd zonder eten en drinken heeft laten zitten, onzin. “Ik was er toevallig zelf. Ik weet één ding van Patty heel erg zeker: ze laat ons nooit zonder eten en drinken. Je kunt veel over haar zeggen, maar dat doet ze echt niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen