Varkentje Kevin terug in Divorce

Foto: Nick van OrmondtVarkentje Kevin maakt ook in het derde seizoen van de RTL 4-hitserie Divorce zijn opwachting. Dat vertelt zijn baasje Waldemar Torenstra vandaag op Nu.nl. Kevin blijft het huisdier van Torenstra’s personage. “Ik doe ontzettend mijn best om het varkentje een grotere rol in de serie te geven“, zegt de acteur. “Maar hij is heel eigenwijs, dus ook moeilijk te regisseren. Hij heeft al snel de neiging om het dan niet goed te doen. Wel ben ik blij dat hij niet weg hoeft, ondanks de komst van de tweeling.

Torenstra’s karakter Joris en zijn labiele ex Joyce krijgen twee kinderen tegelijk. “Dat kan toch alleen maar een spektakel worden?“, zegt hij. “Nu hij een tweeling heeft gekregen, bestaat de kans dat hij juist een stille huisvader wordt. Wel kan ik verklappen dat er een kleine romance in het verschiet ligt.

Terug naar het varkentje: “Ik blijf maar hopen dat er een Kevin the Movie komt. Dan moet ‘ie wel nog iets beter zijn best doen.

Het derde seizoen van Divorce gaat op 4 januari in première op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen