The Winner Takes It All klimt weer iets omhoog

Foto: Nick van OrmondtHet muziekprogramma The Winner Takes It All van Beau van Erven Dorens heeft zaterdag wat kijkers teruggewonnen. Er keken 506.000 mensen naar de derde aflevering op SBS 6, goed voor een marktaandeel van 7,3 procent. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De groots opgezette studioshow begon twee weken geleden met een magere 628.000 kijkers (9 procent), om vorige week terug te zakken tot 449.000 kijkers (6,5 procent). Nu zit de SBS’er weer boven de half miljoen-grens.

Het programma van Van Erven Dorens veroorzaakte een kijkcijferdipje op SBS 6. Zowel het programma als ervoor, Het Beste Idee van Nederland, als erna, Hart van Nederland, wisten meer kijkers te boeien.

Het Beste Idee was goed voor 550.000 kijkes (8,2 procent), terwijl Hart van Nederland 903.000 kijkers (14,2 procent) noteerde.

Van Erven Dorens is ook op vrijdagavond te zien bij SBS 6, namelijk met ‘t Is Hier Fantasties. Daar keken deze week 565.000 mensen naar.

Al met al bewijst Van Erven Dorens zich nog steeds niet als een publiekstrekker. Begin volgend jaar mag hij een nieuwe poging doen, als zijn talentenjacht Popster in première gaat.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen