‘Vals spel Carlo Boszhard is bullshit’

Foto: RTLDominic Seldis, het Britse jurylid van de AvroTros-show Maestro, vindt het volstrekte onzin dat Carlo Boszhard door Privé is beschuldigd van vals spel. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Seldis vindt de beschuldigingen naar. “Mag ik grove taal gebruiken op tv? Dat is totale bullshit. Het idee dat iemand vals zou spelen, is echt absurd. Dat is gewoon niet mogelijk. Hij is gewoon goed. We hebben iemand ontdekt met een natuurlijk muzikaal talent. Daar draait het hele programma toch om?

Het jurylid weet zeker dat er niet gefraudeerd wordt in het amusementsprogramma. “Ik verwed mijn linkerbal erom“, zegt hij.

Maestro-presentator Frits Sissing is het met hem eens. “Carlo heeft een goed gehoor, is muzikaal, het is iemand die durft te geven, een acteur. Hij kan dat gewoon goed. Laten we er gewoon van genieten. Ik vind de ophef ongelooflijk.”

Dat Carlo makkelijkere stukken zou krijgen, is echt onzin. Maar mensen gunnen Carlo kennelijk gewoon niet dat hij goed mag zijn. Ik begrijp het niet.”

Maestro is elke donderdag te zien op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen