24 Uur Met bezorgt NPO 3 kijkcijferdrama

Foto: RTLHet nieuwe seizoen van 24 Uur Met, het interviewprogramma dat voorheen door Wilfried de Jong werd gepresenteerd, maar nu door Theo Maassen, is vrijdag met zeer lage kijkcijfers begonnen op NPO 3. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De seizoensopener, waarin Maassen met rapper Typhoon sprak, wist slechts 118.000 kijkers te bekoren. Het bijbehorende marktaandeel, een erg magere 1,7 procent, ligt maar liefst 65 procent onder NPO 3’s laatste weekgemiddelde.

24 Uur Met bestaat dit seizoen uit extra veel afleveringen. In de komende weken ontvangt Theo Maassen onder andere de Islamitisch prediker Abdul-Jabbar van de Ven, topondernemer Olcay Gulsen, Iceman Wim Hof, acteur Jeroen van Koningsbrugge, zanger Frans Bauer en schrijfster Myrthe van de Meer.

Afgezonderd van de buitenwereld zijn Maassen en zijn gast steeds 24 uur lang tot elkaar veroordeeld. De tijd moet zijn werk doen. Ze leven samen: praten, eten, sporten, slapen en vervelen.

Het programma stond recht tegenover kijkcijferhit The Voice of Holland, waar meer dan 2 miljoen mensen naar keken.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen