SBS 6 met Nederlandse versie Trash or Treasure

SBS 6 komt met een Nederlandse versie van de Zweedse succesformule Trash or Treasure, ‘een spannend spel dat tientallen of tienduizenden euro’s kan opleveren’. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt op een perspresentatie. Trash or Treasure is volgens SBS 6 een kruising tussen Deal or no Deal en Tussen Kunst en Kitsch. “In de show moeten deelnemers unieke en peperdure voorwerpen van waardeloze spullen zien te onderscheiden en op juiste waarde schatten.”

De kandidaten moeten een goed oog voor antiek hebben. “Lukt het de kandidaten om het meest waardevolle object uit tien voorwerpen te kiezen? De waarde ervan nemen ze in keiharde cash mee naar huis!“, aldus SBS.

Op die manier kunnen kandidaten een habbekrats winnen, maar ook een bedrag dat tot in de tienduizenden euro’s loopt.

Wie het programma gaat presenteren en wanneer het programma begint, is op dit moment nog niet duidelijk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen