Sat.1-baas had pijlen al langer gericht op Chantal

Taco Ketelaar, de Nederlandse programmabaas van de Duitse tv-zender Sat. 1, wist al bij zijn aantreden in februari dat hij Chantal Janzen wilde hebben. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. De tv-baas heeft Janzen deze maand aangenomen als nieuwe presentatrice om The Voice Kids te gaan presenteren. “Al voordat ik begon, wist ik dat ik Chantal hierheen moest zien te krijgen”, vertelt hij. “Zij heeft precies de charme, dat ontwapenende en dat directe waar de Duitsers zo van houden.”

Dat zal Janzen populair maken in Duitsland, denkt hij. “Die combinatie zorgt er voor dat het genre show ’onze’ presentatoren heel goed ligt. En dat accent heeft inderdaad wel iets charmants, al heeft de een het wat meer dan de ander. Carrell sprak bijna een Hollands Duits.”

Ketelaar denkt dat The Voice Kids een prima eerste programma is voor Janzen. “De formule heeft zich hier al twee seizoenen bewezen, ze springt niet helemaal in het diepe.

Janzen blijft ook gewoon programma’s maken voor RTL 4. Ze heeft zich nog niet voor langere tijd verbonden aan de Duitse tv-zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen