Lauren Verster mengt zich niet in NPO-discussie

Lauren Verster, de presentatrice van het amusementsprogramma Fort Boyard, doet niet mee aan de discussie over amusement bij de Publieke Omroep. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Fort Boyard wordt wel gezien als één van de programma’s die eigenlijk te commercieel is om bij de NPO te worden uitgezonden. “Ik wil me verder niet in deze discussie mengen. De zenderbazen en ministers gaan daarover, ik heb daar toch geen invloed op“, is het enige wat ze erover kwijt wil.

Haar partner Jort Kelder liet zich in een interview wat uitgesprokener uit over het progamma van zijn vriendin. “Wie is de Mol? vind ik schitterend gemaakt, maar is het een overheidstaak? Net als Fort Boyard. Ik weet dat ‘Lau’ het presenteert, maar zij hoeft toch helemaal niet met wat BN’ers in een fort te gaan zitten joh?! Totale onzin.

Verster wil niet ingaan op die uitspraak van haar Kelder. “Thuis hebben we één afspraak en dat is dat je vooral moet zeggen wat je zelf denkt dat je moet zeggen.

Hij weet waar mijn gevoelige plekken liggen, ik weet dat van hem. Het is fijn als we daar rekening mee houden.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen