Linda de Mol verwacht kijkcijferflop

Linda de Mol zou er niet raar van opkijken als ze binnenkort weer eens een forse kijkcijferflop maakt. Dat vertelt de RTL 4-ster tegen persbureau ANP. Zelfs Linda de Mol heeft enkele kijkcijferflops op haar naam staan, zoals Homerun uit 1998. “Dat programma was in Duitsland een enorme hit, maar in Nederland keek niemand er naar.  De laatste jaren heb ik dat soort flops niet meer gehad. Maar dat maakt percentueel gezien de kans best groot dat ik binnenkort weer iets ga doen dat niet aanslaat.

Succes is erg onvoorspelbaar, stelt De Mol. “In de periode dat mijn broer Talpa begon heb ik best veel programma’s gemaakt waar ik nog steeds achter sta en waar ik nog steeds niet van begrijp waarom ze niet aansloegen.

Er is volgens haar soms geen touw aan vast te binden. “Het heeft altijd met zoveel factoren te maken, toen ook. Maar die periode heb ik wel als een persoonlijk falen beschouwd, ja.

De Mol wil niet vastroesten in haar huidige tv-hits. “Ik wil niet voor langere tijd vastzitten aan contracten: als zich iets nieuws aandient, wil ik de mogelijkheid hebben daar ja tegen te zeggen en mee aan de slag te gaan.”

Ik ben geen mens voor langetermijnplanning. Dat brengt natuurlijk ook een risico met zich mee. Misschien dat het binnenkort opeens helemaal klaar is, wie zal het zeggen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen