Cornald Maas tekent nieuw contract bij AvroTros

Foto: MAXCornald Maas heeft zijn contract bij de AvroTros met twee jaar verlengd. Hij blijft het gezicht van de programma’s Opium en Opium op Oerol én de commentator van het Eurovisie Songfestival. Dat heeft de omroep laten weten. Mediadirecteur Remco van Leen van AvroTros is blij. “Cornald Maas is gezichtsbepalend voor onze omroep. Zijn kennis, vakmanschap en passie zijn niet alleen van waarde voor de programma’s die hij presenteert, maar ook voor AvroTros waar kunst en cultuur een belangrijke pijler is.

Cornald Maas zelf is even enthousiast. Hij voelt zich erg thuis bij de fusieomroep. “Voor mij staat AvroTros in de volle breedte voor kunst en cultuur.”

De presentator verheugt zich op de komende periode. “Ik zie er enorm naar uit om de rol van presentator en commentator voor uiteenlopende programma’s als Opium en het Songfestival te kunnen blijven vervullen.

Het Songfestival vindt in mei plaats in Wenen. Namens Nederland staat Trijntje Oosterhuis op het podium.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen