Ivo Niehe spreekt opnieuw met Carla Bruni

Foto: MAXIvo Niehe heeft zondag in zijn veel bekeken TV Show opnieuw een interview met de beroemde Française Carla Bruni. Dat heeft de AvroTros laten weten. Het is niet de eerste keer dat Niehe de vroegere First Lady van Frankrijk spreekt: in 2007 had hij al een interview bij haar thuis. Daar keken ze in Frankrijk, waar Niehe in 2011 een theatershow deed, flink van op. “Ze kunnen absoluut niet geloven dat ik ooit bij haar thuis was. Dat kan toch helemaal niet, want daar kom je niet!“, zei de TROS’er destijds.

De inmiddels 46-jarige Italiaanse Bruni is bezig aan haar derde leven. Na haar leven als topmodel en First Lady van Frankrijk is ze nu als zangeres op tournee van Parijs tot New York.

In de TV Show vertelt Carla Bruni onder meer over haar ex-man en oud-president Nicolas Sarkozy, haar vreemde rol als First Lady van Frankrijk, de harde Amerikaanse manier van interviewen, haar relaties met beroemde mannen en over haar familie.

Ook vertelt Carla Bruni dat ze op het sterfbed van haar vader te horen kreeg dat hij niet haar biologische vader is.

De TV Show is zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen