Julius Jaspers praat over nieuwe Topchef

Foto: RTL

Julius Jaspers keert mogelijk terug als jurylid in een nieuw seizoen van het kookprogramma Topchef op RTL 5. Dat heeft hij laten weten aan 100%NL. Jaspers stapte dit jaar over van RTL 5 naar Net5, om plaats te nemen in de jury van MasterChef Holland, maar daar is hij nu uitgeknikkerd. Het lijkt erop dat hij nu terugkeert. “We zijn in gesprek, laat ik het zo zeggen. Ik ben heel voorzichtig. Ik vertel pas iets op het moment dat het echt getekende contracten zijn“, zegt de topkok erover.

Hij vindt het jammer dat zijn SBS-avontuur nog geen jaar heeft geduurd. “Zo is het leven, hè, in omroepland. We zijn volledig ingeruild voor een nieuwe crew. Ik heb geen idee wie. Daar wordt heel geheimzinnig over gedaan. Dat mogen wij allemaal niet weten.”

Het gerucht gaat dat Robert Kranenborg, met wie hij vroeger samenwerkte in Topchef, in de jury komt. “Ik heb geen idee. Iedereen ziet ons nog elke dag samen, omdat we steeds worden herhaald, maar dat zijn opnames uit 2012.”

De jury van MasterChef Holland wordt volledig vernieuwd, omdat het programma dit seizoen verhuist van Net5 naar SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen