Onno Hoes wil niet meer praten over toyboyrel

Onno Hoes heeft niet de behoefte om nog te praten over zijn toyboyrel. Dat vertelt de stoute burgemeester van Maastricht vandaag in De Telegraaf. Het imago van Hoes is tanende, sinds Patty Brard vorig jaar op SBS 6 zijn affaire met een jonge knul onthulde. En die toyboy brengt binnenkort ook nog eens een boek uit over hun escapades. “Dat weet ik niet. Ik spreek die jongen nooit meer. Ik heb hem al een half jaar niet meer gesproken en hoor ook alleen maar wat er op tv over wordt gezegd“, zegt Hoes.

Reageren op toyboy Ruud Schepers doet Hoes niet meer. “Ik kijk niet meer terug. Gedaan is gedaan. Je wordt afgerekend op wat je dagelijks doet, dat is belangrijk. Ik heb allang gezegd dat het stom was.

Het gerucht dat Hoes aan de cocaïne zat, ontkracht hij wel graag. “Dat heb ik ook gehoord. Maar dat soort verhalen versterkt elkaar. Het is complete onzin. Ik wil er verder ook niet op reageren, het is niet waar.

Recentelijk maakten Albert Verlinde en Onno Hoes bekend van elkaar te scheiden. Ze gaan naar eigen zeggen vriendschappelijk uit elkaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen