Bas Muijs wil snel weer terug in GTST

Bas Muijs hoopt dat hij snel wéér mag terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de acteur in weekblad Story. De afgelopen maanden was Muijs druk met opnames voor de soapserie, waarin hij opnieuw in de huid kroop van Stefano Sanders. Liever had de acteur wat langer op de set gebleven. “De opnames namen nog geen tien weken in beslag. Ik wist dat ik tijdelijk terug zou zijn in de soap, maar het smaakte wél naar meer. Ik hoop van harte dat ik nog eens word gevraagd.”

Muijs vindt het leuk dat zijn personage niet dood is. “Toen ik er destijds werd uitgeschreven, heb ik gevraagd of mijn personage in leven mocht blijven. Dan kun je altijd terugkomen!

Het leuke is dat ik als 23-jarige acteur bij de serie begon, en toen een zeventienjarige puber speelde. En nu kroop ik in de huid van de vader van een volwassen zoon.”

Als hij de volgende keer terugkeert, kan Muijs zich nog beter inleven in zijn rol. “Dan kan ik me ook vast en zeker beter in de rol van vader inleven, want dan ben ik dat in het echt óók.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen