‘Anita en Caroline zorgden voor kromme tenen’

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2014 heeft geen indruk gemaakt op tv-recensenten. “Gala’s en televisie, het blijft een knellend huwelijk“, vat Jean-Pierre Geelen vandaag samen in de Volkskrant. Mediajournalist Vincent Smits van Het Parool vond vooral de prijsuitreikers falen. “De meestal zo charmante Ilse DeLange verandert (…) in een bangig bazelend hoopje zenuwen en het toneelstukje van de in bruidsjurken gestoken Caroline Tensen en Anita Witzier zorgt voor kromme tenen.

Smits hoopt op betere tijden. “Hopelijk neemt AvroTros volgend jaar – vijftigste verjaardag – iets meer risico wat dat betreft.

Ook Geelen noemt het ‘ingestudeerde dialoogje’ van de twee vrouwelijke tv-sterren, maar vond ook de uitreiking door voetballers Jasper Cilissen en Memphis Depay ‘vragen om problemen’. En Ilse DeLange: “Ze moest het applaus eruit trekken.

Tv-recensent Hans Beerekamp van het NRC is ook niet overtuigd. “Dit keer was er in Carré geen reden om je te schamen voor de presentatie door Jan Smit maar evenmin veel reden tot echte trots op originaliteit of raffinement.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen